Konu
:
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Malzeme Listesi
350 Gram Bonfile
1 Havuç
5 Sivri Biber
1 Soğan
1 Kase Süzme Yoğurt
2 Diş Sarımsak
1 Pide
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Hazırlanışı:
Havucu soyarak uzun ince dilimler olacak şekilde kesiyoruz
Bonfileyi önce yuvarlak şekilde kesiyoruz
Sonrasında parmak şeklinde doğruyoruz
Soğanı ve sarımsağıda ince ince doğruyoruz
Tavanın içerisine sıvıyağını döküyoruz
Üzerine etleri ilave ederek rengi değişene kadar pişiriyoruz
İçerisine havuç, biber, soğanı, tuzunu ve karabiberini ilave ederek pişirmeye devam ediyoruz
Pideyi ikiye kesiyoruz
Servis tabağına alarak üzerine pişirilen etli karışımı koyuyoruz
Yoğurdu sarımsakla karıştırarak ekmeğin kenarlarına döküp servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul