Yalnız Mesajı Göster

Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi



Pide Arası Çökertme Kebabı Tarifi
Malzeme Listesi
350 Gram Bonfile
1 Havuç
5 Sivri Biber
1 Soğan
1 Kase Süzme Yoğurt
2 Diş Sarımsak
1 Pide
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı:

Havucu soyarak uzun ince dilimler olacak şekilde kesiyoruz Bonfileyi önce yuvarlak şekilde kesiyoruz Sonrasında parmak şeklinde doğruyoruz Soğanı ve sarımsağıda ince ince doğruyoruz

Tavanın içerisine sıvıyağını döküyoruz Üzerine etleri ilave ederek rengi değişene kadar pişiriyoruz İçerisine havuç, biber, soğanı, tuzunu ve karabiberini ilave ederek pişirmeye devam ediyoruz

Pideyi ikiye kesiyoruz Servis tabağına alarak üzerine pişirilen etli karışımı koyuyoruz Yoğurdu sarımsakla karıştırarak ekmeğin kenarlarına döküp servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla