Konu
:
Sığır Yumurta Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sığır Yumurta Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sığır Yumurta Haşlama Tarifi
Sığır yumurta haşlama tarifi
Sığır budundan yumurta denilen parçayı alıp, düzgün 3 - 4 parça yapıp tencereye koyunuz
Üstünü örtünceye kadar su doldurduktan sonra kuvvetli ateşe sürünüz
Kaynayınca üzerinden köpüğünü alıp tencereyi orta ateşe çekiniz
İçine düzgünce doğranmış 1 şalgam, 1 havuç (kereviz, maydanoz, pırasa beyazını) bir demet yapıp koyunuz
2 karanfil, mıhlı bir soğan, bir küçük miktar şeker ve tuz ilâve edip, 7 - 8 saat kaynamağa bırakınız
Etler ilik gibi olunca çıkarıp yemek tabağına alınız
Sonra suyunu ince astardan süzüp üzerinden yağını alıp etin üstüne dökünüz
Havuçlarla şalgamları bozmayarak ilâve edip sıcak sıcak servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul