Konu
:
Fransız Pirzolası Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fransız Pirzolası Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fransız Pirzolası Tarifi
Fransız pirzolası tarifi
4 santim genişliğinde bir pirzolanın yağ ve sinirini çıkarıp etrafındaki et parçalarını traş ediniz
Kemiği de pek uzun bırakmayıp , kesiniz
Döverek ete armut şekli veriniz
Sertleşmemesi için zeytinyağı koyup bir tabağa bastırıp 8 saat bırakınız
Bundan sonra tuz ve biberliyerek ızgaraya koyup daima devamlı olan orta ateş üstünde bir kez çevirmek üzere 12 dakika kadar pişirip tabağa alınız
İstenirse biraz kuru kekik ektikten sonra etrafına Patates Tavası garni koyup servis yapınız
Not: Bir kap içinde tereyağı, maydanoz, kıyılmış sarmısak, tuz, biber ve sirkeden bir salça yapıp tabağa koyduktan sonra üzerine pirzolayı bastırıp servis yapmak da olur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul