Konu
:
Alabalik Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Alabalik Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalik Haşlama Tarifi
ALABALIK HAŞLAMA TARİFİ
Malzmeler:
4 adet defne yaprağı
5 adet Alabalık
2 adet domates
250 gr
mantar
2 adet limonun suyu
2 adet çarliston biber
Biraz Tuz
1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin
Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun
İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin
Üzerlerine limon suyunu dökün
Balıkların üst seviyesine kadar su koyun
Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul