Yalnız Mesajı Göster

Alabalik Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalik Haşlama Tarifi



ALABALIK HAŞLAMA TARİFİ

Malzmeler:

4 adet defne yaprağı
5 adet Alabalık
2 adet domates
250 gr mantar
2 adet limonun suyu
2 adet çarliston biber
Biraz Tuz
1 çay kaşığı karabiber

Yapılışı:

Domatesleri halka şeklinde kesin ve alabalıkları domateslerin üzerine yerleştirin Biberleri uzun uzun kesin ve balıkların üzerine koyun İkiye bölünmüş mantarlar, defne yapraklarını ilave edin Üzerlerine limon suyunu dökün Balıkların üst seviyesine kadar su koyun Tuz ve karabiberini ilave edin ve kapağını kapatıp hafif ateşte 30 dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla