Konu
:
Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
10-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Kuzu Haşlama Tarifi
SebzeLi Kuzu HaşLama Tarifi
Malzemeler:
1 kg
dilimlenmiş
kuzu
budu
1 adet kuru
soğan
6 adet
patates
3 adet
havuç
3 adet sivri
biber
5-6 diş
sarımsak
Tuz
Kara
biber
Yapılışı:
iri parçalar halinde dilimlenmiş eti düdüklü tencereye
koyun
Soğanı ve
biber
leri bütün olarak,
patates
ler küçükse bütün, değilse ikiye üçe bölerek, havucu uzunlamasına dörde keserek etlerin üzerine ekleyin
Dört-beş bardak sıcak su ve tuz, kara
biber
, kekik ilave edin
Tencereyi kapatıp, ateşe oturtun
Buhar çıktıktan sonra 25-30 dk
pişirin
Ateşten indirdikten sonra içine ezilmiş
sarımsak
ları karıştırın
Sebzeyi, eti ve suyu hep birlikte çukur ta
bakla
rda servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul