Yalnız Mesajı Göster

Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç Örneği

Eski 10-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmenler Günüyle İlgili Komik Skeç Örneği

Öğretmenler Günüyle ilgili Komik Skeç örneği

(Öğretmen uçuk bir tiptir) Öğretmen derse gelmeden önce öğrenciler kendi arasında konuşmaktadır Plan yapmaktadırlar

I Öğrenci: Bugün hiç keyfim yok aslanım ya

II Öğrenci: Meraklanma birazdan keyifleniriz (Güler Mümkünse Aykırı bir gülüş)

III Öğrenci: Ödev yaptınız mı lan?

II Öğrenci: Saf olma oğlum ödev yapılır mı nolcak kafalarız şimdi hocayı

I Öğrenci: Bugün hocayla uğraşmayalım be

III Öğrenci: Hocayla uğraşmasak ne olacak ki Nasıl olsa o bizimle uğraşacaktır

I Öğrenci: Eh Görelim bakalım

(biraz sonra hoca oynayarak içeri girer) Çocuklar hocaya bakar şaşırır Sonra hocaya uyup onlar da oynamaya başlarlar Hoca kendine gelir Bir süre çocukların bu halini izler İzledikçe kızar, bağırır:

Öğretmen: Kesin ulan bu ne kepazelik böyle noluyor burada? Öğretmen böyle mi karşılanır? Haylaz herifler oturun yerinize

II Öğrenci:Ama hocam baktık ki neşeniz yerinizde sabah sabah oynuyorsunuz biz de size uyduk

Hoca: Neyyyy! Bak bak bak bir de iftira ediyor Ben oynuyor muşum Öğretmen derste oynar mı densiz?

II Öğretmen: Peki hocam oynamıyordunuz Biz kendi kendimize oynuyorduk

III Öğrenci(öğretmenin yüzünde izler vardır): Öğretmenim yüzünüze noldu?

Öğretmen: Püsü cırttı

I: öğrenci: Noldu hocam noldu?

Öğretmen:Püsü cırttı oğlum püsü cırttı Akşam saati kurdum, yattım Sabaha karşı saat çalmaya başladı Saati kapatayım diye elimi attım Mauuuuuk diye bir ses geldi Meğerse benim püsü saatin yanına yatmışımış Ben de onu avcuma alınca korktu Yüzümü bu hale getirdi işte

Öğretmen: (Öğrencilerin hepsi aynı anda gülerler) Kesin lan soytarılar Oturun yerinize

II Öğrenci: Öğretmenim öğretmenler gününüz kutlu olsun Hediye alamadım geç kalıyom diye ama bari parasını vereyim der 1 lira uzatır

Öğretmen: Eh napalım böyle de kabul edelim bari Sağol oğlum

II: Öğrenci: (Bekler)

Öğretmen: eeeee Ne bekliyorsun?

II Öğrenci: Paranın üstünü

Öğretmen: Ne üstü oğlum?

II Öğrenci: Hediye 50 kuruştu hocam ben size 1 lira verdim verin 50 kuruşumu

Öğretmen: Elini cebine atar Tamam tamam al 50 kuruş sana Otur yerine der

Öğretmen: (hoca yoklamayı alır Defteri yazar )

I Öğrenci: Nerde lan malzemeler?

II Öğrenci: (Cebinden bir paket çıkarır İçinde zeytin, simit ve kaynamış yumurta vardır) Sıranın üzerine örtü sererler ) Yumurtaya bak yumurtaya Sabahleyin bizim celfin yumurtladı kaptım geldim

III Öğrenci: Oyyy oyyy oyyy simit de çıtır çıtır (Öğretmenin dikkatini oraya çekerler) Yiyecekleri yemeğe başlarlar

Öğretmen: Noluyor lan orda?

II Öğrenci: Hiç hocam Acıktık da Bir şeyler atıştırıyoruz Sen de gel buyur hocam karnın aç duruyor

Hoca: Eh bi tadına bakim bari

I Öğrenci: Diğerlerine) Buldu beleşi tok olsa da yer bizim hoca valla

Öğretmen: (Bir yandan atıştırır)Aslında kahvaltı yaptım ama sırf hatrınız için yiyom haBu arada ödevleri de çıkarın bi yandan yiyelim bi yandan da kontrol edeyim ben Bu söz üzerine çocukların iştahı Kaçar

III Öğrenci: Boğazına bir şey kaçar) Aman hocam ağzımızın tadını bozma ne güzel yiyoruz işte şurda ne ödevi yaaaa

Öğretmen: Çıkarın çıkarın kontrol edecem yapmadınız mı yoksa?

I Öğrenci: Hocam hiç sorma

Öğretmen: Noldu oğlum

I öğrenci: Ağlamaklı olur Anlatması çok zor hocam Bir bilsen ne kadar acı, ne kadar acı

Öğretmen: Anlatsana oğlum noldu?

I Öğrenci: Babaannem hocam (Bağıra Bağıra ağlamaya başlar sümkürür)

Öğretmen: Noldu oğlum babaannene

I Öğrenci: Domuz gribi oldu Evde ateşler içinde yatıyor Yemeden içmeden kesildi hocam Köye gitmişti geçen Bizim köyün yükseklerinde yaşayan domuzlar inmiş aşağıya Bulaştırmışlar neneme gribi bir görsen nasıl hapşuruyor nasıl hapşuruyor Getti koskoca kadın gettiiii

Öğretmen: Tamam oğlum tamam Sakin ol Öğretmen bir anda bir şeyi hatırlamışçasına irkilir Bi Dakka Bi Dakka Kim hastalandı demiştin

I Öğrenci: Babaannem

Öğretmen: Oğlum senin babaannen 2 hafta önce ölmemiş miydi ? O yüzden ödev yapmamıştın ya

I Öğrenci: (Eyvah) Şeyyyy öğretmenim o ölen babamın babaannesiydi Bu haftada benimki hastalandı (Ağlamaklı olur) Ya hocam hayat böyle işte Birini daha yeni yollamışken, öbürü de tutturdu ben de gidecem diye

Öğretmen: (Üzülür, ağlamaklı olur, çocuğun boynuna sarılır Çocuğu hafifçe iter )

Alıntı Yaparak Cevapla