10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim...
Öyle Bir Tılsımdır Ki Sevgi; Bize, Her Varlığa Sevgi İle Bakma Şuuru Kazandırır En Umulmadık Şeylerde Bile Bir Güzellik Yakalama Şansı Verir
Hadi Ver Elerini Bana !"Sevgi"Ye Birlikte Uyanalım HadiVerEllerini Bana !Umulmazlıklarda Birlikte Kaybolalım
Gerçek Sevgi; Daima Sıcaklığı Kucaklayan Ve Bu Yolda Yürüyen Bütün İnsanlara Adanan
Evrensel Bir Duygudur Hadi Ver Ellerini Bana !Sıcacık Sevgiyle Varolalım Hadi Ver Ellerini Bana !
Beraberce Adımladığımız Yollara Sevgimizle Adanalım
Dayanıklılığın Her Gün Sınandığı, İmtihanların Zorlaştığı Bu UzunYolculukta, Karşılaştığımız Her Zorlukla Birlikte Ruhumuzda DeğişimeUğrar Kaybedeceğimizi Yada Kazanacağımızı İster Bilelim İster Bilmeyelim Mücadeleye Devam Etmek Zorunda Hissederiz Kendimizi,Hayatın Hangi Kulvarında Koştuğumuza Aldırmadan
Hadi Ver Ellerini Bana !Her Zorluğa Tek Yürek Dayanalım
Hadi Ver Ellerini Bana !Kazansakta Kaybetsekte Sevgimizle Hep Mutlu Olalım
Düşlerimin posasında yaşam mücadelesindeyim  Ölüm-kalım savaşı bu,takatim yok kalmaya Kıskıvrak Sarılmış Dört Bir Yanım,Duvarlar Arası Boşluktayım  Karanlık BuralarEn Dipte,Öyle Dingin,Öyle Bitkin Kalakalmışım Meğer Ses Geçirmezmiş Duvarlar  Duyulmamışım
Kendime Sarılışlarım Bitmek Bilmiyor Ve Isıtmaya Yetmiyor Kollarım Yüreğimi  Ya Gözlerin Geçirecek Bu Titreme Nöbetlerimi,Ya Da Sesini Duyunca Kırılacak Buzları Kalbimin 
Söyle;Hazır Mı Kulakların Duymaya,Esir Kalmış Çığlıklarımı?
Vedalaşırken Nefesinle,Hüzünlerimi Bastırdım İçimde Çıt Çıkarmadılar 
Ellerin Gitmeye Hevesli Olduğun İçin Mi Soğuktu Bu Kadar?
Ne Zaman Uzaklaşan Bir Tren Görsem Bu Şehirden,ElSallarımUsulca Hücrelerim Yalpalar İçimde  Vagon Tıngırtıları Kesildiği An,Anlarım!Kesilir Soluğum  Ölürüm
Isıtamıyorum Isınmıyor  Ellerim Garip,Bomboş Birbirlerine Kenetleniyorlar Kalan Acıyı Benden Saklıyorlar Hani "Elde Var Acı"
Hani "Gözde Bir Damla Yaş"  
Gözlerime Dokunuyorlar "İşte Gerçek Yas" Gerçek Matem,Gerçek Acı
Derinlerden Bir "Ah" Bir Yanık Feryat Ve Kurşuna Dizilmiş Bir Sevdanın İniltisi Ellerim Biliyor O Sesler Benden Yüreğimden Geliyor
Ellerim Soğuk  Çünkü;Ellerim Yüreğinden Geliyor 
Düştüm Ellerinden Dikenli Teller Arasına
Düşümün Adı Sendin Oysaki  
Düşün Ki Ne Çok Acıdı Yüreğim  
|
|
|