Yalnız Mesajı Göster

Yörük Kebabı Kebab Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yörük Kebabı Kebab Tarifi




Kullanılan malzemeler :Süre
N/A
Zorluk Derecesi:
N/A
Kaç Kişilik
4 Kişilik
250 gram kuşbaşı kuzu eti
1 adet domates,
1 adet soğan
2 adet biber,
15 adet mantar
1 su bardağı bezelye
1 adet kabak, tuz
1 çay bardağı ayçiçek yağ
1 buçuk su bardağı erişte[*]1 buçuk su bardağı kasar peyniriTarifin HazırlanışıDomates ve soğanı yemeklik doğrayın Kuşbaşı etle birlikte, kısık ateşte 20 dakika pişirin
2 adet biberi ve 1 adet kabağı küp biçiminde doğrayın 15 adet mantarı ortadan ikiye kesin Bezelyeleri de ekleyip tencereye alın
Tuzunu ilave edin
Başka bir tencerenin içine, 1 çay bardağı sıvı yağı dökün
Üzerine su ilave edin Kaynayınca tuz serpin, 1 buçuk su bardağı erişteyi haşlayın Tencereden alıp, süzün
Erişteleri fırın tepsisine yayın [*]Üzerine sebzelerle sote ettiğiniz etleri yayın En üste 1 buçuk su bardağı kasar peyniri rendesini serpin Sıcak servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla