Yalnız Mesajı Göster

Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hardal Soslu Ahtapot (4 Kişilik) Yemek Tarifi




KUPES IZGARA Malzemeler

1 kg kupes balığı

1/2 su bardağı zeytinyağı

3-4 adet tane karabiber

2 adet defne yaprağı

1 çay kaşığı kekik

Yeterince tuz

KUPES IZGARA TARİFİ

Kupes balıklarını iyice temizleyip sadece bir tarafına üç adet çizik atın Tuzlayın ve çizgilerin üzerine kekik serpiştirin Üzeri kapalı bir elektrik ocağına balıkların çizilmiş kısımları üst tarafa gelecek şekilde yerleştirip 10 dakika pişirin Afiyet olsun


Alıntı Yaparak Cevapla