Yalnız Mesajı Göster

İtalyan Balık Yahnisi Yemek Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İtalyan Balık Yahnisi Yemek Tarifi




MALZEMELER
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince dogranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr dogranmış mantar
2 adet iriboy domates
1 çay kaşığı limon suyu
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada balıklar pişirilir Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk daha pişirilir Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir


Alıntı Yaparak Cevapla