Konu
:
Sazan Papaz Yahnisi (İsparta)
Yalnız Mesajı Göster
Sazan Papaz Yahnisi (İsparta)
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sazan Papaz Yahnisi (İsparta)
Sazan Papaz Yahnisi (Isparta)
Kızartması yapılmayan sazan balığının kuyruğu ve başı "kapama" denilen yemeğe malzeme olur
Bunun için soğan halka halka doğranıp zeytinyağda kavrulur
Biraz salça konularak sulandırılır
Bir veya iki yemek kaşığı sirke ilave edilir
Parçalanmış balıklar salçalı sirkeli suyun içine konularak pişirilir
Üzerine isteğe göre kuru nane veya limon suyu konularak yenilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul