Konu
:
Barbunya Balığı Buğulaması - Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Barbunya Balığı Buğulaması - Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunya Balığı Buğulaması - Barbunya Balığı Buğulaması Tarifi
Barbunya Balığı Buğulaması
Barbunya Balığı Buğulamasının Tarifi Yapımı
MALZEMELER
1kg barbunya balığı
6adet domates
2adet soğan
1adet limon
½ bardak zeytinyağı
maydanoz
4adet defneyaprağı
tuz
HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyip yıkayın ve geniş bir tepsiye dizin Üzerine sebzeleri doğrayın; yağ ve tuzu ekleyin; maydanozu serpip defneyapraklarını yerleştirin Üzerine yağlı kağıt kapatın, onun da üzerine kapağını kapatın ister fırında ister ocak üzerinde pişirin Limon dilimleriyle servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul