Yalnız Mesajı Göster

Çiğ Balik / Sashimi ( 4 Kişilik ) Yemek Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çiğ Balik / Sashimi ( 4 Kişilik ) Yemek Tarifi




ÇİĞ BALIK / Sashimi ( 4 kişilik )

Malzemeler :
250 gr ton balığı fletosu
Acı hardal
Soya sosu
Rendelenmiş turp
İnce kıyılmış zencefil kökü
Maydanoz

Hazırlanışı :
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir

Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin

Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla