Yalnız Mesajı Göster

Alman Mutfağı - Kremalı Muz Tarifi

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Kremalı Muz Tarifi




Alman Mutfağı-Kremalı Muz Tarifi

Malzemeler

2 yemek kaşığı limon suyu,

2 adet muz,

1 yemek kaşığı toz şeker

Dövülmüş ceviz

Krema (krem şanti)

Yapılışı

Muzları dilim dilim, orta kalınlıkta doğrayın Biraz margarinle birkaç dakika kızartın Şekeri ilave edin, hafif karamelleşinceye kadar pişirin Limon suyu ve cevizi ekleyip tekrar bir iki dakika çevirdikten sonra ocaktan alın Tabağa dizin Kremayı hazırlayıp yanında servis yapın

Afiyet olsun



Alıntı Yaparak Cevapla