Konu
:
Alman Mutfağı - Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz
Yalnız Mesajı Göster
Alman Mutfağı - Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alman Mutfağı - Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz
Alman Mutfağı-Sebzeli Yumurtalı Kuşkonmaz
Malzemeler
500 gr
yeşil kuşkonmaz
1 yemek kaşığı limon suyu
250 gr
araka bezelye ve havuç
Tuz, karabiber
400 ml
sebze suyu
4 adet haşlanmış katı yumurta
1 yemek kaşığı un
400 gr
margarin
150 ml
krem şanti
1/2 demet ince kıyılmış maydanoz
Yapılışı
Kuşkonmazı soyup,3 cm
uzunluğunda parçalara bölün
Arakaları 3 parçaya bölün
Havuçları soyun,dilimleyin
Sebzeleri sebze suyunda 8 dakika pişirip süzün,
suyunu bir kaba alın
Yumurtaları ortadan uzunlamasına ikiye ayırın
Unu kızgın yağda kavurun
Sebze suyunu ve kremşantiyi ilave edin
5 dk karıştırarak pişirin
Limon suyu, maydanoz, tuz, karabiber ve bir tutam toz şeker ile sos hazırlayın
Sosu sebzelere katıp haşlanmış yumurta ve patateslerle birlikte servis yapın
Afiyet Olsun !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul