Yalnız Mesajı Göster

Peynir Soslu Balık İzgara - İspanyol Mutfağı

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynir Soslu Balık İzgara - İspanyol Mutfağı




Peynir Soslu Balik Izgara İspanya Mutfağı

Malzemeler:

1kg morina yada mersin baligi yada kiliç filetosu

ayçiçek yagi

peynir sosu

3 su bardagi rendelenmis ekmek kirintisi

Peynir sosu için:

200 gr ince kesilmis kasar peyniri

2 çay kasigi hardal

2 çay kasigi acisiz kirmizi biber

4 çay kasigi acili sos

1 su bardagi bira

Yapilisi:

Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karistirarak pisirin

Balik filetolarini küçük parçalara ayirin Her iki tarafina da yag sürün

Ekmek kirintilarina bulayin 15 dakika izgarada pisirin

Peynir sosu ile birlikte servis yapin



Alıntı Yaparak Cevapla