Yalnız Mesajı Göster

Alman Mutfağı - Viyana Şnitsel Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alman Mutfağı - Viyana Şnitsel Tarifi




Alman Mutfağı-Viyana Şnitsel Tarifi

Malzemeler

100 gram dana bifteği

1 su bardağı galeta unu

1 çorba kaşığı un

1 adet yumurta

Kızartmak için sıvıyağ

Tuz, Karabiber

Yapılışı

Bifteği, bir havan tokmağı ile iyice dövüp inceltin

Üzerine tuz ve karabiber serpin Heryerini önce una, arkasından çırpılmış yumurtaya bulayın Galeta ununu

da tabağa alıp, shnitzel'i galeta ununa bulayın

Bifteği kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın

Dilerseniz patates püresi ile servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla