Konu
:
Alman Mutfağı - Viyana Şnitsel Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Alman Mutfağı - Viyana Şnitsel Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alman Mutfağı - Viyana Şnitsel Tarifi
Alman Mutfağı-Viyana Şnitsel Tarifi
Malzemeler
100 gram dana bifteği
1 su bardağı galeta unu
1 çorba kaşığı un
1 adet yumurta
Kızartmak için sıvıyağ
Tuz, Karabiber
Yapılışı
Bifteği, bir havan tokmağı ile iyice dövüp inceltin
Üzerine tuz ve karabiber serpin
Heryerini önce una, arkasından çırpılmış yumurtaya bulayın
Galeta ununu
da tabağa alıp, shnitzel'i galeta ununa bulayın
Bifteği kızgın sıvıyağda arkalı önlü kızartın
Dilerseniz patates püresi ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul