Konu
:
Armut Bohçası
Yalnız Mesajı Göster
Armut Bohçası
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Armut Bohçası
Armut bohçası
Malzemeler
• 2 adet yufka
• 3 adet armut
• 1/2 çay bardağı şeker
• 1/2 çay bardağı ceviz
• Milföy hamuru
• Toz tarçın
Hazırlanışı
Armutların kabuklarını soyup rendeleyin
Şeker,tarçın ve ceviz ile pişirin
Milföy hamurunu yuvarlak kesin
Artan hamurlardan şeritler kesin
Hamurun ortasına karışımdan koyun
Bohça şekline getirin,şerit hamurlarla bağlayın
Daha onceden 180 derecede ısıttığınız fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin
Püf! Şerit hamur yerine vanilya çubuğu ile bağlayabilirsiniz
Nefis bir koku ve harika bir görüntü elde edebilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul