Yalnız Mesajı Göster

Armut Bohçası

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Armut Bohçası




Armut bohçası

Malzemeler

• 2 adet yufka

• 3 adet armut

• 1/2 çay bardağı şeker

• 1/2 çay bardağı ceviz

• Milföy hamuru

• Toz tarçın

Hazırlanışı

Armutların kabuklarını soyup rendeleyin Şeker,tarçın ve ceviz ile pişirinMilföy hamurunu yuvarlak kesinArtan hamurlardan şeritler kesinHamurun ortasına karışımdan koyun Bohça şekline getirin,şerit hamurlarla bağlayın Daha onceden 180 derecede ısıttığınız fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin

Püf! Şerit hamur yerine vanilya çubuğu ile bağlayabilirsiniz Nefis bir koku ve harika bir görüntü elde edebilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla