10-15-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı
Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı

Şekerpare Tarifi, Şekerpare Nasıl Yapılır yenisininde, Şekerpare Şurubu Nasıl Hazırlanır, Şekerpare Yapılışı, oktay usta şekerpare tarifi özelininde, irmikli şekerpare tarifi,oktay ustadan şekerpare tarifi, tatlı tarifleri,oktay usta hızlıca hakkındaki bilgiler
Malzemeler
1 adet yumurta
3 çorba kaşığı yoğurt
1 kahve fincanı şeker
1 çay kaşığı karbonat
1/2 paket margarin
1 çay bardağı zeytinyağı
un
Şekerpare Şekerpare Nasıl Yapılır farklıca, Şekerpare tarifi
Şurup Malzemesi
3 su bardağı şeker
2 su bardağı su
Hazırlanışı
Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin teknolojiside Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatın müşterisininde Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün Soğuk olarak servis yapın
|
|
|