Yalnız Mesajı Göster

Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye




Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye

Malzemeler:

2 tane, kuru soğan

500 gram, kuşbaşı et

1 kg taze fasulye

2 tane domates

1 kahve fincanı zeytinyağı

1 çorba kaşığı tatlı toz biber, tuz

1 çay fincanı kaynar içme suyu

Yapılışı: Orta boy bir tencereye, zeytinyağını, eti ve yemeklik doğradığımız soğanı alalım Et suyunu salıp cekene kadar birlikte kavuralım Üzerine küp doğranmış domates ve ayıklanıp yıkanmış taze fasulyeyi alalım, kısık ateşte kavurarak pişirelim Suyunu cektikten sonra, sıcak su ve kırmızı toz biberi ilave edelim, kısık ateşte pişmeye bırakalım Eğer fasulye pişmezse sıcak su ekleyebiliriz



Alıntı Yaparak Cevapla