Konu
:
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye
Yalnız Mesajı Göster
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye
Kuşbaşı Taze Fasülye Nasıl Yapılır Zeytinyağlı Fasülye
Malzemeler:
2 tane, kuru soğan
500 gram, kuşbaşı et
1 kg taze fasulye
2 tane domates
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tatlı toz biber, tuz
1 çay fincanı kaynar içme suyu
Yapılışı: Orta boy bir tencereye, zeytinyağını, eti ve yemeklik doğradığımız soğanı alalım
Et suyunu salıp cekene kadar birlikte kavuralım
Üzerine küp doğranmış domates ve ayıklanıp yıkanmış taze fasulyeyi alalım, kısık ateşte kavurarak pişirelim
Suyunu cektikten sonra, sıcak su ve kırmızı toz biberi ilave edelim, kısık ateşte pişmeye bırakalım
Eğer fasulye pişmezse sıcak su ekleyebiliriz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul