Yalnız Mesajı Göster

Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri




Adaçaylı Tavuk

Mutfak: Türk Mutfağı

Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri

Yapım Süresi: 40dk

Servis: 4

Zorluk: Kolay

Yemeğin Malzemeleri :

20 adet tavuk kanadı

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı adaçayı

4 adet haşlanmış orta boy patates

Yemeğin Hazırlanışı :

Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın Etler pişince bir kenara alın Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun Sıcak pilav üzerinde servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla