Konu
:
Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adaçaylı Tavuk - Beyaz Et Tarifleri
Adaçaylı Tavuk
Mutfak: Türk Mutfağı
Katagori: Tavuk ve Hindi Yemekleri
Yapım Süresi: 40dk
Servis: 4
Zorluk: Kolay
Yemeğin Malzemeleri :
20 adet tavuk kanadı
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı adaçayı
4 adet haşlanmış orta boy patates
Yemeğin Hazırlanışı :
Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın
Etler pişince bir kenara alın
Ayrı bir tavada yağı kızdırıp unu esmerleşene kadar kavurun
Kereviz, soğan ve maydanozu ilave edip 15 dakika daha kavurun
İçine domates, biber, domates sosu ve kızarmış olan tavuk etlerini ilave edip 5-10 dakika kadar daha kavurun
Sıcak pilav üzerinde servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul