10-14-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bıldırcın İzgara Tarifi-Yemek Tarifleri
Bıldırcın Izgara
Mutfak : Türk
Kategori : Av Etleri
Zorluk :
Sure :
Malzemeler
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber
5 Kişilik
Hazırlanışı
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs ) ile etleri ezip yassıltın Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin Tuz, karabiber serpip, servis yapın
AFIYET OLSUN!
|
|
|