Yalnız Mesajı Göster

Ev Kebabı-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ev Kebabı-Yemek Tarifleri




Kullanılan malzemeler :Süre
20 DK
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
2 Kişilik
400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı[*]Tuz, karabiber, kırmızı biberTarifin HazırlanışıEti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın
Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun
Servis tabağına çıkartın
Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün
Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin [*]En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla