Konu
:
Ev Kebabı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Ev Kebabı-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ev Kebabı-Yemek Tarifleri
Kullanılan malzemeler :
Süre
20 DK
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
2 Kişilik
400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağı[*]
Tuz, karabiber, kırmızı biber
Tarifin Hazırlanışı
Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın
Teflon tavaya hafif yağ sürerek etlerin her iki tarafını kızartın
Tuz ve karabiber serpin
Pideleri kuşbaşı doğrayarak iki kaşık yağda kavurun
Servis tabağına çıkartın
Üzerine az su ile ezilmiş süzme yoğurdu dökün
Yoğurdun üzerine kızarmış ekmeği dizin
[*]
En üste kırmızı biberli tereyağı gezdirerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul