Yalnız Mesajı Göster

Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısaklı Ekmek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




Sarmısaklı ekmek-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri

MALZEMELER

1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)

150 gr tereyagi

3-4 dis sarimsak

yarim demet taze maydanoz

HAZIRLANIŞI

Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyinEkmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin

AFIYET OLSUN!



Alıntı Yaparak Cevapla