Konu
:
Antep Lahmacunu-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Antep Lahmacunu-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Antep Lahmacunu-Yemek Tarifleri
Malzeme:
Fırından alınmış 5 ekmek hamuru
1 kg
yağlı kıyma
1 baş
sarımsak
5 adet orta boy
domates
3 bağ maydanoz
4 adet sivri
biber
1 çorba kaşığı bibier salçası
Kara
biber
Tuz
Yapilisi:
Maydanoz,
sarımsak
ve
biber
ince kıyılır
ÜZerine diğer malzemeler eklenir, hafif cıvık bir harç yapılır
Hazır ekmek hamurları birleştirilir, yoğurulur
Hamurdan
portakal
kadar parçalar alınır, merdaneyle yuvarlak yemek tabağı kadar açılır
Hazırlanan harç hamurun üzerine yeteri kanar konur, yayılır
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurun kenarı kızarana kadar pişirilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul