Konu
:
Aysunun Tavuklu Dürümü-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Aysunun Tavuklu Dürümü-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Aysunun Tavuklu Dürümü-Yemek Tarifleri
Malzemeler :
4
5 su b
un
yarım p
yaşmaya
1 tatlı k
tuz
aldığı kadar ılık su
1 tavuk göğsü
Beşamel sosu için:
2
5 su b
süt
2 çorba k
sıvıyağ
2 çorba k
un
tuz,karabiber
Hazırlanışı :
Karıştırma kabına 4
5 su b
unu alın
Unun üzerine yaşmaya tuz ve ılık su ilave edin
Ilık su ile mayayı eritp daha sonra
unu da karıştırma başlayıp bir hamur elde edin
Hamuru bezelere ayırın
Bezleri merdane ile açın
Açtığınız bezeleri tavada pişirin
1 bütün tavuk göğsünü haşlayın
Tavuk göğsü haşlandıktan sonra tavuk etini elinizle didikleyin
Beşamel sosu için tencereye 2
5 su bardağı sütü alın
Üzerine sıvıyağ,un tuz ve karabiber ilave edin
Üzerine didiklenmiş olan tavuk etlerini ilave edip karıştırın
Pişirdiğiniz dürümlerin içine tavuklu beşamel sosu ilave edip dürümleri sarın
Servis tabağına dürümleri alın
Domates,biber ile servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul