Konu
:
Fırında Hamsi Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Hamsi Buğulama
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Hamsi Buğulama
Fırında Hamsi Buğulama
Hazırlama Süresi: 20
Pişirme Süresi: 25
Kişi Sayısı: 6
Malzemesi:
1 kg
hamsi 4 adet kuru soğan 2 adet domates 1 limonun suyu 6 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz
Tarifi:
• Hamsileri ayıklayın, yıkayıp, süzün
• İri halka şeklinde doğradığınız soğanları fırın kabına yerleştirin, karabiber ve tuz serpin
• Hamsileri yan yana sıralayıp üstüne yine halka şeklinde doğranmış domatesleri yerleştirin
• Limon suyu, zeytinyağ, karabiber ve tuzu çırpıp, balıkların üzerine dökün
• 175 derecelik fırında 25 dakika pişirin
• Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul