Konu
:
Güveçte Omlet
Yalnız Mesajı Göster
Güveçte Omlet
10-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Güveçte Omlet
Malzemeler :
1/4 Kangal Sucuk
3 Adet Mantar
Sıvı Yağ
2 Yemek Kaşığı Rende Kaşar
Tuz
Karabiber
Kekik
Hazırlanışı :
Sucuğunuzu soyduktan sonra halkalar halinde dilimleyin
Daha sonra her halkayı 2 yarım daire şeklinde bölün
Sucuklarınızı güvecinizin tabanına yerleştirerek üzerine biraz sıvı yağ gezdirin
Mantarları ince dilimledikten sonra sucukların üzerine yayın
Kekik serpin
Üzerine rende kaşarınızı yayın
En üstüne de 2 adet yumurtanızı (dilerseniz sarısını da dağıtarak) kırın
Tuzunuzu serpin
180-200 Derecelik fırında yumurtanın beyazı tam katılaşıncaya kadar pişirin
Çıkınca üzerine karabiber serpin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul