10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Aşk Seninle Oynuyor Bu Aşksız İnsanlar...
Ey aşk! Seninle oynuyorlar bu aşksız insanlar!
Bakışlarını uzat bana, seninle bakayım dünyaya  Seninle anlamlaştırayım hayatı, seninle anlam kazansın ibadetlerim  
Bakışlarını uzat bana, ışığınla aydınlansın kör bakan gözler  Sende görsün beni, gözlerim uzakları görebilmeli   
Bakışlarını uzat bana, yüreğimdeki karlar erisin! Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin! !
Bakışlarını uzat bana, içi gülsün gözlerimin  Bakışlarını düşür sözlerime, aşk d'olsun cümlelerim, aşkla d'olsun yüreğim  
-ellerini uzatma bana ey aşk!
Ola ki; tutamam ellerinden   Tutamayışım iner yüreğine, kırılırsın en ince yerinde hayatın, küsersin bana  
-Ne olur ey aşk! Dokunma bana   
Sen beynimin dokunuşlarındasın, gülistanında yüreğimin  Ona yakarışlarımdasın  Ne olur ellere düşme ! Ne olur y'ellere bırakma kendini ! Eller bilmez kıymetini, sen hep kal gülistanında yüreğimin ve hep IŞIĞI ol gözlerimin  
İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama  Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk ! Güzelsin sen, sevilmek kadarsın  özlemek kadar, hasret seninle anlamlı Özlemek senle orantılı  Sensiz yaşanmaz   Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın  İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın
ölümsün doğuşlara vesile olan  Ateşsin yüreklerde ve gülsün hovarda ellerde  
Ne olur düşme ellere!
Ne olur kapılma y'ellere! ! !
'Eller kıymet bilmez'  
y'eller savurur seni, düşersin yerlere   
Düşme düşme düşme   
Ben düş'tüm
Sen düş ol 
|
|
|