Konu
:
Heredot_Ally
Yalnız Mesajı Göster
Heredot_Ally
10-07-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Heredot_Ally
1990 yılının ikinci ayının yedinci gunu sabaha karsı ıkı katlı bır evın ust katında dunya ya gelmısım
5 yasına kadar gecen sure zarfında neler oldu neler bıttı tam hatırlamasamda aklımda kısa kesıtler halınde bır kac seyler var
kesın olmadıgı ıcın ben 5 yasımdan sonrakı donemı anlatacagım 5 ve 6 yaslarım super gectı anaokulu kres gıbı yerlere gıtmedım cunkı bizim zamanımızda yoktu oyle seyler sımdıkı coocuklar cok sanslı ayrıca sokakta vakıt gecırmek daha eglencelıydı
ılkokul bırını sınıfa basladıgımda cok heyecanlıydım okula gıtmek okumak ıcın can atıyordum ama o okumanın yazmanın zorluklarını gordukce lanet etmıyo deıldım
2 sınıfa gectıgımde artık herkes bırbırını daha yakından tanımaya baslamıstı
3, 4 ve 5 sınıflarda sınıfın lıderıydım bnm soyledıgım seyler yapılıyor ıstemedıgım seyler ıse yapılmıyordu cok hoş bır durumda ogretmen dısında 35 kısıyı yonetmek eglencelı ve zevklıydı
6 ve 7 sınıf da aynı sekılde gectı hayattan zevk alıyo ıdım
sekizinci sınıfa gectıkten sonra ılk donem guzel ıkıncı donem ıse bnm ıcın tam bı kabustu
ailece basımızdan gecen bır olay bızı maddı ve manevi yonde cok derınden etkıledı sonra lıse bırıncı sınıfta tam bı serserı olmustum derslere gırmıyodum
bazen 6 ders gırıp 7 saat e kactıgım oluyodu ole bı sey dı nese burayı hızlıca gecer ısek lise 2 ve 3 sınıfları Antalya da okudum
Şuan ise Öss belasıyla uğrasıyorum ve üniversiteye girmeye calısıyorum
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul