Konu
:
Decorx Oto Yıkama Sistemi 11 Metre Avuç İçine Sığabilen Hortum
Yalnız Mesajı Göster
09-20-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
[*]Çelik Su sıkma tabancası 11 metre suyu kapatınca daralıp katlanabilen yer kaplamaz hortum Hortum dışı dayanıklılığı arttırmak için sağlam senteteik ip ile kaplanmıştırMusluktan cıkan basıncı arttıracak şekilde dizayn edilmiştir
Farklı musluk tiplerinde kullanmak için gerekli musluk ucu adaptörü Muslukta hortumu sabitleme amaçlı pratik yay Renk seçimi yoktur karışık olarak gönderilecektir
Kullanım Şekli
:Hortumun bir ucuna basınçlı tabancayı takın, diğer uca musluğunuz için uygun büyüklükteki lastik adaptötü seçip takın
Hortumu musluğa geçirin ve hortumun sabitleyici yayını musluğun üstünden geçirip hortumu sabitleyin
Artık kullanabilirsiniz
Musluğun açık olduğu ve tabancanın kullanılmadığı anlarda, tabancanın arkasındaki ufak klips ile tabancayı kısık şekilde azar azar su akıtacak halde bırakın
Musluk tam açıkken tabancayı tamamen kapatırsanız bazı musluk tiplerinde yay tamamen hortumu sıkıştıramadığından hortum musluktan çıkabilir
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Süresi (Ay)
: 24
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 14
09
2012
26,30 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul