Konu
:
Boşnak Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Boşnak Yemekleri
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Boşnak Yemekleri
Boşnak Yemekleri
[*]Kahvaltılıklar, Çorbalar, Yemekler, Börekler, Tatlı ve Kekler başlıklarıyla toplam 96 tarif
Boşnaklar için yemek kültürü önemlidir
Büyük davetler düzenlemekten, piknik yapmaktan çok hoşlanırlar
Bu pikniklere teferiç denir
Teferiç''de çeşit çeşit yemekler hazırlanıp yapılır
Büyük davetler olmasa da, Boşnaklar için ailenin bir arada yemek yemesi çok önemlidir
Boşnak yemeklerinin ilk sıralarını; börekler ve etli yemekler oluşturmaktadır
Yağ olarak tereyağ kullanılır
Susam yağı ve kuyruk yağı da kullanılır
Boşnak yemeklerinde tıpkı Osmanlı mutfağında olduğu gibi etli yemeklere sirke konur
Eskiden baklavanın cevizine de tarçın konurmuş
Ama nedense sonraları konmaz olmuş
Boşnak yemeklerini annemden öğrendim
Bulduğum yemek tariflerini önce denedim
Diğer bildiğimiz, yaptığımız yemeklerin ölçüleri yoktu
Onları da ölçülü hale getirdim
Yemeklerden bir kısmının unutulmaması ve devam ettirilebilmesi için bu kitabı yazmaya karar verdim
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11
09
2012
33,50 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul