Konu
:
Ahmed Fuad Efendi
Yalnız Mesajı Göster
Ahmed Fuad Efendi
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ahmed Fuad Efendi
Ahmed Fuad Efendi
“Kardeşim Ahmed Fuad, sen Hafız Ali ve Hasan Fey¬zi`nin halefisin
Hem ahirzamanda bu iman ve Kur`an davasında ihlasla çalışan birinin eski zamanlardaki yedi evliyanın Cenab-ı Hak nezdindeki makbuliyeti kadar kıymeti var
Sen bize Sungur`u hediye ettin, Sungur binlerce insanın imanının kurtulmasına vesile oldu
Sen şimdi Sungur`un makamını anla
Ve onun kazandığı bu sevabının bir mislinin sana verildiğini düşün, Cenab-ı Hakk`a şükret
”
Bediüzzaman Said Nursî
Üstad Bediüzzaman`ın yakın talebelerinden Mustafa Sungur, “hayatı yazılacak zatlardan” diye bahsettiği Ahmed Fuad Efendi hakkında şunları söylüyor:
“Ahmed Fuad Efendi`yi 1946 senesinde köyümüz Çalışlar`a mevlit münasebetiyle geldiğinde tanıdım
Camiden çıktıktan sonra, lüks lambası elimde, misafir olduğu eve geldiğimizde gece yarısına kadar çok tatlı sohbetlerimiz olmuştu
Ben Kastamonu Göl Köy Enstitüsü`nden mezun olarak köyümüze muallim olarak atanmıştım
O zamana kadar orada okuduğum kitaplardan zihnime takılan birçok sual ve şüpheyi birer birer ortaya döktüm
O suallerime verdiği gayet mukni ve güzel cevapları takdir ve hayranlıkla karşıladım
… Üstad`ımız sağlığında Ahmed Fuad`ı Hafız Ali`nin varisi, ikinci bir Hasan Feyzi ve Hasan Feyzi`nin de tam varisi olarak yâd etmiştir
Lahikada dercedilen Hazreti Üstad`ımızın hakikattar beyanları Ahmed Fuad`ın yüksek bir mertebede olduğunu göstermektedir
” SİTE:www
kitapyurdu
com
Ürünün Resimleri:
Ürün Özellikleri :
Garanti Açıklama
: KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 10
09
2012
6,33 TL
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul