Konu
:
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011
Yalnız Mesajı Göster
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011
09-11-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları, 19 Mart 2011 ,
2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları,
19 Mart 2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınav Sonuçları
19 Mart Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları
19 Mart 2011 tarihinde yapılacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı sonuçları MEB'la eşzamanlı olarak forumdaşta yayımlanacaktır
2011 Diyanet İşleri Başkanlığı Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçları
19 Mart 2011'de yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı sonuçlarının 18'inde açıklanması bekleniyordu
Ancak dün sonuçların açıklanacağı Egitek yetkililerince teyid edilmesine rağmen sonuçlar açıklanmadı
Bu durum Egitek ile Diyanet arasındaki koordinasyon uyuşmazlığından kaynaklanabileceği gibi teknik bir aksaklıktan da kaynaklanmış olabilir
Sonuçların ne zaman açıklanacağı konusunda resmi bir bilgi yok
Sonuçların açıklanacağı sayfalara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Sonuçlarının açıklanacağı sayfalar
T
C
M
E
B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
T
C
M
E
personelweb
diyanet
gov
tr/personel/
T
C
M
E
Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 Personel Yeterlilik Sınavı Soru ve Cevapları yayımlandı
Stajyer Vaiz
Stajiyer Kuran Kursu Öğreticisi
İmam Hatip
Müezzin Kayyum
Nakil
Hac Görevlendirmesi
Yurt Dışı Görevlendirmesi
Hac Görevlendirmesi - Yurt Dışı Görevlendirmesi
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul