09-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt...!
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt  !
7554444 Konbara Puan Kazandınız - 7554444 Bu Mesaja Dikkattt  !
Heryerde okuduğuma göre herkez mantıklı olarak dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor ki bende bu söylenenlere katılıyorum
Az önce okuduğum biryerden bir alıntıyı sizlerle paylaşacağım artık karar sizin
TEBRIKLER! 250 KONBARAPUAN kazandınız Puanlarinizi yüklemek için ÜCRETSİZ 7554444 Turkcell TL Yükleme Hattini arayiniz DİKKAT
Az önce telefonuma böyle bir mesaj geldi  
Merak ettim numarayı aradım,otomatik sekreter çıktı , bişiler dedi  dedim herhalde bi numara gircem bişey yapacam , kontör yada TL ne ise gelecek bi baktı adamın birisi çıktı , dedi isminizi öğrenebilirmiyim =) dedim ibrahim , adam bi konusmaya basladı ibrahim bey ,ibrahim bey,ibrahim bey diip duruor
Konuşma Özeti ;
Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey turkcell den 250 konbarapuan ve saat kazandınız
ibrahim turan : ben kazanamam , hat benm üstüme diiL
Müşteri Temsilcisi : hattı kim kullanıyor, bilgilerini alabilirmiyim
ibrahim turan : bi akrabam kullanıor , şu an burda değil  fakat şölede bi sorun var hat benim üstüme değil,kullananında üstüne değil abimin üstüne 
Müşteri Temsilcisi : olsun ibrahim bey  ben sizin bilgilerini alım 
ibrahim turan : alın bakalım
Müşteri Temsilcisi : doğum tarihi ve iliniz
ibrahim turan : 19 11 1987 – karabük
Müşteri Temsilcisi : şimdi yapacak olduğum açıklamayı iyi dinleyin ve 6 türkcellilerle 1 yıl içinde tl alış verişi yapabilrisiniz 
ibrahim turan : eywallah
Müşteri Temsilcisi : şimdi son olarak saati size yollıyabilmemiz için adres bilgilernizi ve kredi kartı numaranızı alabilirmiyim 
ibrahim turan : hattı ben kullanmıyorum, hat benm üstüme diil sen nie benm bilgilerimi istyorsun 
Müşteri Temsilcisi : telefonu açarak hediyeyi siz kazandınız 
ibrahim turan : eywallah fakat sen giderken ben geliyordum bu numarayı bende alıp ,millete mesaj göndererek , arattırarak kredi kartı numarası toplıyabilirim 
Müşteri Temsilcisi : ibrahim bey , ıhım hkıhımm
ibrahim turan : turkcell genel merkezi arayıp size dönecem  
Müşteri Temsilcisi : hmm siz bilirsiniz iyi günler
ibrahim turan : iyi günler
Böyle şeylere sakın inanıpta kredi kartı numaranızı veya başka bilgilerinizi ne internet ortamnda nede telefon ile kimse ile paylaşmayınız 
Eğer bir hata yapıp , olduki verdiniz kredi kartı numaranızı ne olacak 
Az önce bi sitede okudum : Oyuncak bir saat gönderiyorlarmış,kredi kartınızdan 49 TL çekiyorlarmış ve hiç bir şekildede kanıtlıyamıyorsunuz 
DİKKAT : Siz siz oLun sakın kredi kartı numaranızı telefondan vermeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin Şu son zamanlarda telefon dinlenme olayları bir hayli arttı sadece bu olay için demiyorum bu olay işin espriye vurdupum kısmı
|
|
|