Konu
:
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fesleğen Soslu Mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Fesleğen soslu mantar
Fesleğen soslu mantar Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 40 dakika
4 kişilik
412 kalori Malzemeler:
500 gram mantar
200 gram domates
1 adet soğan
1 diş sarmısak
3 yemek kaşığı tereyağı
200 ml
süt
200 ml
sebze suyu (tablet)
200 gram otlu peynir
1 demet fesleğen
30 gram dolmalık fıstık
1 tatlı kaşığı limon suyu
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Mantarları ayıklayın
Domateslerin çekirdeklerini çıkartıp küb şeklinde doğrayın
Sarmısağı kıyın
Mantarları yağda kızartın, soğan ve sarmısağı koyup kızartmaya devam edin
Süt, sebze suyu ve peyniri katıp bir taşım kaynatın
5 dakika için için pişirin
Fesleğenden birkaç yaprak ayırın
Kalanını şeritlere kesin
Dolmalık fıstıkları pembeleştirin
Fesleğen şeritleri ve domatesleri sosa katın
Tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın
Dolmalık fıstık ve fesleğen yaprakları ile süsleyin
Makarna ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul