Konu
:
Fesleğenli Havuç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Yalnız Mesajı Göster
Fesleğenli Havuç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fesleğenli Havuç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Fesleğenli havuç
Fesleğenli havuç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi
Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
500 gram bebe havucu
1 su bardağı sebze suyu (tablet)
200 gram arpacık soğan
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1-2 yemek kaşığı balsamik sirke
1/2 demet fesleğen
100 gram parmezan peyniri
toz şeker
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Havuçları saplarını koparmadan ayıklayın
Bütün olarak sebze suyuyla kapağı kapalı olarak 10 dakika pişirin
Havuçları süzüp sebze suyunu bir kaba alın
Arpacık soğanlarını ayıklayıp ince ince dilimleyin ve zeytinyağında hafifçe kavurun
Sebze suyunu ekleyin ve bir taşım kaynatın
Tuz, karabiber, bir tutam şeker ve balzamik sirke ekleyip sıcakken havuçların üstüne dökün
Soğuduktan sonra servis tabağına alın
Fesleğen yapraklarını saplarından ayıklayın ve şerit şerit doğrayın
Parmezanı küçük parçalara kesip havuçun üzerine serpin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul