Konu
:
Bademli Kalkan
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Kalkan
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Kalkan
Bademli kalkan
Bademli kalkan
Hazırlama süresi 40 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
8 dilim kalkan
100 gram badem
1 adet limon
2 yemek kaşığı un
2 su bardağı kızarmak için sıvıyağ
tuz
Hazırlanışı:
Bademleri 5 dakika haşlayıp kabuklarını soyun
Uzunlamasına ince ince dilimlere kesin
Bir fırın kabına alın
180ø ısıttığınız fırında 20 dakika kavurun
Balıkların iki tarafını tuzlayın ve una bulayın, unun fazlasını silkeleyin
Kızgın yağda iki tarafılarnı 4er dakika kızartın
Servis tabağına alın
Limonu sıkın, balığın üzerinden gezdirin
Daha sonra bademleri serpin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul