Yalnız Mesajı Göster

Levrekli Papardelle

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrekli Papardelle



Levrekli papardelle
Levrekli papardelle

Hazırlama süresi 25 dakika
4 kişilik
Malzemeler:

1 paket makarna
400 gr levrek
300 gr cherry domates
Birkaç sap nane yaprağı
45 ml beyaz şarap
1-2 diş sarmısak
30 ml zeytinyağı
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Levrekleri soğuk suda yıkayın Balıkların kılçıklarını çıkarın ve ufak ufak doğrayın
Sarmısakları soyun, küçük küçük doğrayın Bir tavada kızdırdığınız zeytinyağında pembeleştirin
Doğradığınız levreklerle sarmısakları karıştırıp birkaç dakika zeytinyağında çevirin
Beyaz şarap, tuz ve karabiber serptikten sonra makarna sosunu ateşten alın
Makarnayı su dolu tencereye koyun İçine zeytinyağı ve tuz ekleyin Al dente usulü pişirin
Makarnayı süzdükten sonra servis tabağına alın Hazırladığınız balıklı sosu üzerine koyun Cherry domates ve nane yapraklarıyla süsleyin

Alıntı Yaparak Cevapla