Konu
:
Yufkada Balık
Yalnız Mesajı Göster
Yufkada Balık
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yufkada Balık
Yufkada balık
Yufkada balık
Hazırlama süresi 45 dakika
2 kişilik
410 kalori Malzemeler:
100 gram mantar
1 diş sarmısak
50 gram körpe ıspanak
20 gram margarin
350 gram balık fileto
1 adet yufka
1 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
karabiber
muskat
Hazırlanışı:
Mantarları ayıklayın, incecik kıyın
Sarmısağı bıçakla ezin
Ispanağın kalan suyunu da sıktıktan sonra incecik kıyın
10 gr margarini eritin
Mantar ve sarmısağı yağda kavurup ıspanağa ekleyin
Tuz, karabiber ve muskat ile tatlandırın, soğumaya bırakın
Yufkayı tezgaha yayın
Kalan margarini eritin ve yufkaların üzerine sürün
İki eşit parçaya kesin
Balığı tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın
Yufkaların üzerine önce balıkları, balıkların üzerine de sebzeleri koyup sarın
Menarlarını iyice kapatın
Sıvı yağı yapışmaz yüzeyli tavada kızdırın
Yufkaya sarılı balıklarla arada çevirerek 10-12 dk kızartın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul