Konu
:
Mantarlı Yengeç
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Yengeç
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Yengeç
Mantarlı yengeç
Mantarlı yengeç
Hazırlama süresi 30 dakika
4 kişilik
62
2 kalori Malzemeler:
8 adet yengeç eti
200 gram mantar
1 yemek kaşığı zeytinyağı
maydanoz
tuz
karabiber
Hazırlanışı:
Mantarları temizleyin
Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin
Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin
Tuz ve karabiberle tatlandırın
Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün
Her birine ikişer yengeç eti koyun
Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın
Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul