Yalnız Mesajı Göster

Mantarlı Yengeç

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mantarlı Yengeç



Mantarlı yengeç
Mantarlı yengeç

Hazırlama süresi 30 dakika
4 kişilik
622 kalori Malzemeler:

8 adet yengeç eti
200 gram mantar
1 yemek kaşığı zeytinyağı
maydanoz
tuz
karabiber

Hazırlanışı:
Mantarları temizleyin Zeytinyağı koyduğunuz bir tavada mantarları 10 dakika sote edin
Hafif yağlanmış teflon bir tavada yengeçlerin bir yüzünü 3 dakika, diğer yüzünü 30 saniye olmak üzere pişirin Tuz ve karabiberle tatlandırın
Mantarları 4 servis tabağına bölüştürün Her birine ikişer yengeç eti koyun Kıyılmış maydanozla süsleyerek servis yapın
Protein, demir ve B12 vitamini açısından zengin yengeç eti, çok az yağ içerir

Alıntı Yaparak Cevapla