Yalnız Mesajı Göster

Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi



Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Fırında Patatesli - Tereyağlı Alabalık






Malzemeler
3 adet alabalık (Adedi kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
2 - 3 adet patates (Adedi yine kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
Tereyağı
Tuz, kekik, karabiber






Yapılışı
Balıkları güzelce yıkayın Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın
Kiremite balıkları dizin İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri de dizin
Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin

Alıntı Yaparak Cevapla