Konu
:
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık - Fırında Patatesli, Tereyağlı Alabalık Tarifi
Fırında Patatesli - Tereyağlı Alabalık
Malzemeler
3 adet alabalık (Adedi kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
2 - 3 adet patates (Adedi yine kişi sayısına göre değiştirebilirsiniz)
Tereyağı
Tuz, kekik, karabiber
Yapılışı
Balıkları güzelce yıkayın
Uzunlamasına ortadan ikiye ayırın
Kiremite balıkları dizin
İnce halkalar halinde doğramış olduğunuz patatesleri de dizin
Patateslerin ve balıkların üzerine fındık büyüklüğünde parçalar halinde tereyağlarını koyup üzerine hafif tuz, karabiber ve kekik serpip fırına verin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul