Konu
:
Karabiberli Et Sarma
Yalnız Mesajı Göster
Karabiberli Et Sarma
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karabiberli Et Sarma
Karabiberli et sarma
Karabiberli et sarma
Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
750 kalori Malzemeler:
1 kg
civarında kuzu kolu (kemiği çıkartılmış)
200 gr
brokoli
20 ml
zeytinyağı
1/2 adet karnabahar
2 adet havuç
12 adet brüksel lahanası
Top karabiber
tuz
Hazırlanışı:
Kemiksiz kuzu kolunu mutfak tezgahına yayın
Etin içine top karabiberler ekleyerek sıkıca sarın, mutfak ipi ile tutturun
Kuzu etini 500 ml
su ilavesiyle tencereye koyun, 35–40 dakika kadar haşlayın
Tencerede kalan et suyu ile fırın kabına alın
Önceden 220o C’de ısıttığınız fırınınızda 1 saat 30 dakika kadar pişirin
Sebzeleri temizleyip, buharda pişirin
Etin ipini çıkartıp dilimleyin
Sebzelerin üstüne zeytinyağı gezdirip etle servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul