Konu
:
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi
09-09-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri - Alabalık Pişirme Tarifi
tuzda alabalık nasıl pişirilir ,alabalık nasıl pişirilir ,alabalık pişirme usülleri , kiremitte alabalık nasıl pişirilir ,alabalık buğulama nasıl pişirilir
Alabalık Nasıl Pişirilir-Alabalık Pişirme Yöntemleri
Kiremit olan kaplarda tereyağında alabalık yemek çookkk ama çok güzeldir
Fazla pişirmeye gerek yoktur
Sırtını hafifçe çizmek pişirmeyi kolaylaştırır
Alabalıklar güzelce temizlendikten sonra bakkaldan torbası 1tl'ye alınabilecek olan kaya tuzunun içine yatırılarak dolaba atılır
Sonra Önceden 240° C'de ısıtılmış fırında yarım saatpişirin
Fırından çıkarıp tabağa alın
Diğer tarafta zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın
Alabalıkları zeytinyağlı sosla ve haşlanmış patateslerle servis yapabilirsiniz
Alabalık ızgara olarak yenebileceği gibi buğlaması ya da tereyağında yapılabilir
Çiftlik balıkları genelde saman gibidir
Alabalığı yenebilir kılmak için ilk önce yumurta daha sonra galeta ununa batırmak gerekir
Alabalık öncesinde fileto olarak hazırlanmalıdır
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul