09-06-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 81
156-Seni nekadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan,birgün yağmur yağdığında dışarıya çık ve yağmur taneelerini tutmaya çalış,tutamadığın yağmur taneleri kadar seni seviyorum
157-Kar fırtınasının içine düşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gözlerin
158-Biz seninle farkında olmadan ayrı pencerelerden aynı yıldızlara bakmaya devam edeceğiz
159-Yatağını gül yapraklarıyla,rüyalarını papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki tatlı rüyalar senin olsun  
160-Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN
161-Seni her özlediğimde kalbimde bir yıldız çizdim Seni ne kadar mı özledim?Benimde artık bir gökyüzüm var
162-Biraz buruk bir duygu hissedersen yüreğinde,Gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bilki seni özleyen biri var uzaklarda
168-Ne senden vazgecerim nede düşlerimden Nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken İnan hayatı Seni bana verdiği için, seni ise hayatıma anlam verdiğin için seviyorum
169-Dün rüya yarın hayaldir Rüyayı umutlu yapan bugündür Gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sna umut getirsin
176-Önce aynalar farkedecek yokluğumu, sonra elbiselerim Sonra pencere, sonra yatak Sen farkına vardığın zaman, iş işten geçmiş olacak
177-Ben akıllı kadınları severimDüşünen, az konuşan, çok bilen Her yerde herzaman nazı çekilen
181-Sigaranı avucumda söndür dilersen Bırak tenim yanabildiği kadar yansın Yeterki doyalım birbirimize Dudağımda diş izlerin kalsın
182-Anlatır sana özlemimi gözlerim Ben her iki cihanda seni isterim Ne birdilim ekmek, nede bir yudum su Sen ol yeter, gerisi bana vız gelir
183-Ne zaman tutsam ellerini, gözlerimin önünden mevsimler gecer Ne zaman gözlerim gözlerine değse, saman yolundan bir yıldız düşer
184-Söyle ne oldu bu şehire, istanbula¿ Nasıl sindirmiş her köşesine yokluğunu Bir zaman mutluydum seninmle, bilmezdim sensizliğin böyle zehirzemberek olduğunu
190-Bir gün yağmura yakalanırsan benden kaçtığın gibi yağmurdan da kaç Çükü:Bulutların arkasında kaybolan aşkı için ağlayan benim 
191-Sevmek bir bakıma zamanını vermek demektir zaman aralarını doldurmak değil,sabahları birlikte ve yeliz sessizliğini geçenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolmaktır   
192-Seni düsünmek güzel sey, ümitli sey, dünyanin en güzel sesinden en güzel sarkiyi dinlemek gibi bir sey  Fakat artik ümit yetmiyor bana, ben artik sarki dinlemek degil, sarki söylemek istiyorum
193-Ask için yer yüzünde uzaktan ötesi yok, en uzun gecelerde safaktan ötesi yok, yaklasanlar tanir'ya o gerçek asiklardir, nehirlere denizlere varmaktan ötesi yok, elbette ömür biter can biter ey sevgili, aski sende bulana topraktan ötesi yok  
199-Sevmenin aci verdigini,Her sevenin Sevilmedigini bile bile Seviyorum, Ama yinede ufacik umut tasiyorum,Bekli seven sevilir diye,Sevgi sevenlere aci çektirmekten yorulur,Yorulur da belki sevenleri kavusturur diye Seviyorum seni   
200-Neden gülmesin gül gibi yüzler;Niçin aglasin o güzel gözler;Niye sevgiye sevimsiz sözler,Söylenir diye sasar aglarim
|
|
|