Konu
:
Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı...
Yalnız Mesajı Göster
Koskoca Kadın Oldun Neden Hala Oyuncak Ayın Duruyor Gıt Al Bıryenısını Hatta Bul Sahısınııı...
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
koskoca kadın oldun neden hala oyuncak ayın duruyor gıt al bıryenısını hatta bul sahısınııı
yarınlar güzel olacak derler pki bugün dünün yarını değilmiydi
bir cümle söyleyin biraz tebessüm edeyim
dert£i ßağrımda camdan ßir ka£p var
gülerek kaybetiklerini aglayarak kazanamazsin
bir garip ölmüş yasına geldim
Acıyı yaşamakta bir 'tattır'
sevgilerimin değerini bilseydim
iykide bilmemişim cünkü başkalarına aşıklar şimdi
benim ayağımın altı da müsait, başımın üstü de
nerede duracağını sen belirle!!
pardon, yalnızlıkla oldu
11880
buyrun efendim ? - beni psikopata bağlar mısınız
sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı
Adımın Sende ki Yankısı 'sesimin sesindeki yankısının bir anlamı olmalı' böyle diyordu şair adımın adındaki bir anlamı beyaz çocukla karakızın anlamı
kimin bulutlara nasıl baktığı önemli değil suya düşen yaprak benim ki boğulan benim bir derya da kaybolan ben
anlamsız kalmalı mı herşey yoksa bir yerde anlam mı bulmalı sesimin,adımın,gönlümün yokmu anlamı
köprüden düşen benim adımdı boğulan,kaybolan,kimsesiz kalan
yurduna uzak ve aynı zamanda yurdunda bir misafir tenim yankılanmıyor mu teninde gözümün eri kaybolmadı mı artık nice hüzünlere gark oldu sevdalarım
dediğim gibi yankılansın herşey herşey dediğime dönsün zamanca adımın gözlerindeki yankılaması bile güzel ruhumun adında anlam bulması
uğruna heba edilen yaşamın bile yaşama umudu olmalı bir zaman sevme,sevilmek,yankısını bulmalı bir suda qasya köyündeki bir dere de için için heasplar yapılmalı eyub'a sabrı sorulmalı adının yankısı,yansıması tarihe
adımın sende ki yankısı bu olmalı işte
yine dolaşıyorum hüznün kıyılarında
ve yürümeye çalışıyorum düşmemeyi başarabilecekmişim gibi ayrılığın kaldırım kenarından
hadi uzat elini tut beni
düşmeme ramak kala tut ve gülümset beni
paramparça olmaktan değil elini uzatmadığından ağlamak istemiyorum
vuru birazdan sevdamın yağmurları gözlerime ve yağmaya başlarım yanlızlığımın şehrine
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul