Prof. Dr. Sinsi
|
Gidenin Yeri Hep Dolar Kalıcı Olan Vazo'dur Çiçekler Hep Solar...
gidenin yeri hep dolar kalıcı olan vazo'dur çiçekler hep solar  
zihin fukara olunca,fikir ukala olur
hesapsiz seveceksin,canin agzina gelse de ,vururken yalnizlik yüzüne,pay edeceksin gönlünü onlarca hüzüne  
Biliyorum; varsın Biliyorum; yarsın… Biliyorum ve bildiğim için yazıyorum zaten bunları Yani… Yanisi şu ki; olmasan düşer miydin aklıma, Sen olmasan? 
hadi gel ? neden bütün hayatı boyunca sadece sen'le yatıp kalkan sadece sana aqlayan başkasıymış gibi davranıyorsun 
Kimseye benzemeye çalışmayın, kendi potansiyelinizdeki özelliklerinizi ortaya koyun
gecenin hüznü çöktü gene üstüme  boğuluyorum sanki içimde bin dereden su götüren sen  yeter diyesim var yeter ama yetmiyor işte doymadım sana su götürmez bir gerçek içimdeki sen 
Fesatlar kapıma vardılar ellerinde güllerle , işlerine gelmedim ya saldırdılar aynı güllerin dikenleriyle 
!!!yüreğim cam kırığı,bütün duygulardan önce öğrendim ben ayrılığı  saldırgan diyorlar bana  oysa kırılganım ben  gözyaşlarım mücevher,saklıyorum herkesten  ürküyorlar gözümdeki ateşten  ürküyorlar dilimdeki zehirden  ürküyorlar o dur durak bilmeyen gözükara cesaretimden!!!diyorlar:bir yanı sarp bir yanı uçurum,bir yanı çılgın dağ doruğu  oysa böyle yapmasam ben nasıl korurum içimdeki çocuğu!!!!
ne bir aptalın gölgesiyim,ne bir sevda kölesi hesapsız bir gönül bahçesiyim yinede insan soruyor kendine bu hikayenin neresindeyim  
koskoca kadın oldun neden hala oyuncak ayın duruyor gıt al bıryenısını hatta bul sahısınııı  
rüzgarda savrulan yaprak özgür değildir
"özgür olamak istiyorsan seni kısıtlayan her şeyden, herkesten, her düşünceden uzaklaşmalısın bu yalnızlık acı verecek kendine dönmelisin kendini tanımalısın herkesten önce sakın vazgeçipte geri dönme döneceğin yer senin ait olduğun yer değil eğer gerçekleri istiyorsan, yalnız gerçekleri, devam et aksi halde, zahiri mutluluklar istiyorsan, bu senin seçimin, dön geri uzaklaş kendinden, kaybol diğerlerinin arasında"
uykusuz, rüyasız, bana gelince hayat neden masalsız, bilmem  
sus ve git ne kadar sessiz ağlıyorsan öyle sev beni içimdekini, yorgun kalbimi, sev beni… ne kadar da suskun zaman aşka ne kadar suskun dilim gözlerim konuşur anlasana bu hikaye senin ve benim yalnızlığımı anlasana, kalbimdeki sana olan hisleri yar sen bensiz bir yarım, ben sensiz bir ölü, ben sensiz cana susar… gidersen peşinden gelir bu can… anlasana yar, duysana duyamadıklarını, anlayamadıklarını sussana… sus ve git! hayatımın basit kurallarından biriydin sadece kuralsız yaşarken hayatıma kural koymayı öğreten hangi ayrılık bi parçasını bizde bıraktı da, bizden kalan ne varsa aldı da gitti yolun başında bulduklarımızı da yitirdik yar ne yitirdiğimizi bulmaya çalışırken oysa kaybettiğimiz kendimizden başka bişey değildi kaybettin beni sevgili… bul beni kendinde, kendini bulduğun bende… ırmanmaya çalışan kendi içinde anlaşılmaz hisler… gece biz, mevsimler biz, tedirgin biz, ihanet bütün benliğiyle sen… düş düşlerimden sevgili kendinden düş, bildiğin bütün düşlerden düş, düş sevgili,,, ihanet,,, kendini anlamsız kılan bu kalabalığın arasında kendine anlam verebilen tek insandın varlığıyla bana anlam kazandıran insan… sus ve git sevgili sevdanın hası suskun olanıdır… sus ve git… sus ve git… sustuklarımdan anlasana neden bu susar bu dil, neden ağlar bu göz anlasana sus ve git… kalbini peşinden götür, bende kalmasın yar bir kalp neden kanar neden insan cayar kendinden anlasana sana olan hislerimi anlasana yar kalbimdeki sesleri duysana sen bensiz yarım, ben sensiz bir ölü aaahhhh anlasana yaarrr anlasana yar yazdığım her aşkın satır aralarında bildiğim bütün kelimelerden bir şiir biriktiriyorum senin için anlasana yar bildiğim bütün şiirler satır aralarına sığıyor gözlerinin ne yazabilecek aşk kalıyor ne senin için bir şiir biriktirecek satır araları susuyorum öylece yaz diyorum kendine, “sus ve yaz”… nefesimde, ellerimde ellerini yazıyorum ellerim yanıyor sus diyorum kendime, bunca konuşan varken sen sus ey yaarr, sevdanın hası suskun olanıdır sus sevgili!… sus! uzak kaldığım gülüşlerine nehirler seviyorum en mavisinden hüzünlü bir bulut gelip konuyor saçlarına yalnızlıktan gözlerim eriyor gözlerinde gözlerimi gözlerine adıyorum gözlerin bir nehir, gözlerin hüzün mavisi yar… ne yol biter, ne yolcu ölür… yol değil mi bizi yolcu yapan? biz değil miyiz yolu yol yapan? sen değil miydin düşlerime girip, her geldiğinde yeni bir düş yaratan?… ben değil miydim seni düşlerime alıp bir düşten öteye götürmeyen? mavi bir düşten ötesi mi olur, mavi bir düş… her suskunluğun gidişe sebepti yar, her gidişin yeni bir başlangıca… ne yeni başlangıç kaldı hayatımızda ne yeni başlangıca adım atacak güç… bulmuşken seni düştüm düşlerimden ihanet ettin yarr, anlamsız kıldın kendini ben kendim kaldım senin anlamsızlığına rağmen sus ve git, git sevgili!… bağışla beni sevgili… gidişin değil kalışın acıtıyor içimi… sus ve git yar… kalbimdekini anlasana yar, sen bensiz bir yarım, ben sensiz cana susar… kahraman tazeoğlu & ahmet selim
Aşk beşeridir; şakayla başlar,
sorumluluk getirir Gözden girer gönülde
yaşar Surete meyledenler ziyandadır
Aşk platoniktir;
sohbetle başlar zahmet getirir
Zihinden girer gönülde yaşar
Suretini süslemeyenler yol şaşırır
Aşk İlahidir; imanla
başlar vahdete götürür
Gönülde doğar gönülde yaşar Sırrı
saklamayanlar başını verir
haklıysak kimse hatırlamaz ; haksızsak kimse unutmaz  
Seni saklayacağım inan
Yazdıklarımda, çizdiklerimde,
Şarkılarımda, sözlerimde
Sen kalacaksın kimse bilmeyecek
Ve kimseler görmeyecek seni,
Yaşayacaksın gözlerimde
Sen göreceksin, duyacaksın
Parıldayan bir sevi sıcaklığı,
Uyuyacak, uyanacaksın
Bakacaksın, benzemiyor
Gelen günler geçenlere,
Dalacaksın
Bir seviyi anlamak
Bir yaşam harcamaktır,
Harcayacaksın
Seni yaşayacağım, anlatılmaz,
Yaşayacağım gözlerimde;
Gözlerimde saklayacağım
Bir gün, tam anlatmaya
Bakacaksın,
Gözlerimi kapayacağım
Anlayacaksın
destan yapmaktan destan yazmaya vakit bulamamış bir millettik   
Hangi gün karar verdin, küt diye çekip gitmeye? Hangi lafım dokundu sana, böyle inceden inceye? Hangi otobüs söyle, hangi uçak, hangi tren? Seni benden götüren, beni bir kuş gibi öttüren Hangi kırılası eller dolanır, kırılası belinde?
Ey Gönül!! Şimdi sorarım sana, hangi Aşk daha büyüktür? Anlatılarak "DILE" düşen mi anlatılmayıp "YÜREK" deşen mi? ~Mevlana~
ne sen baktın ardına ne ben! hep ayrı yollarda yürüdük
nefreti sevdiğimden cok guvenirim demiş şeytan cunku nefretin sahtesi olmaz  
ömrümün her köşesinde seni bekliyorum
O beni unutamaz'' diye birşey yok ! Her insan,her iyi,her kötü,her zevk unutulur Unutulmayan tek şey seni unutmaya mecbur eden anılardır   "
hesapsızca kitapsızca,yalansızca dolansızca seni sevdim ben delikanlıca
bugüne kadar dinlediğim en güzel "sesli şiir'din"sen,ve hiç bir zaman dinlemekten bıkmadığım  
sevdim seni, sanma kalbim yetimdir, ölsem de yalvarmam aşkım asaletimdir  
eger çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra olarak ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır 
Terazisi Olmayan yollara çıktım artık kimseyi Tartmıyorum, Yanıma yakışanı yanıma,Yakışmayanı yollara bırakıyorum!! x)
ekim yağmuru bir yılanın yüreğine düşerse zehir, bir midyenin yüreğine düşerse inci olurmuş  sen neyin yağmurusun yüreğime düştünde vazgeçilmezim oldun  
;"su gibi az-iz" diyorum seni soranlara su gibi 'az've anımsadığımda tebessüm dahi edemediğim bir 'iz'    
Sana gelirken hep ellerim ceplerimde gelirdim,olur da aşkımın elleri üşümüştür Avuçlarımda ısıtırım diyerekten  Attila İlhan 
Tutunulacak En Kötü yerinden Tutmuşum Hayatın Başkaları Hayatını yaşarken Bana Onların Yaşadığı Hayatı İZLEMEK Kalmış
|