Konu
:
Beslenme Ve Diyet - Beslenme Bilgileri -Balıkların Pişirilmesi
Yalnız Mesajı Göster
Beslenme Ve Diyet - Beslenme Bilgileri -Balıkların Pişirilmesi
09-06-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Beslenme Ve Diyet - Beslenme Bilgileri -Balıkların Pişirilmesi
Balıkların Pişirilmesi
Suda Haşlama
:
Yağsız balıklar suda pişirilir
Balık yeterince kaynatılarak iç kısımların pişmesi sağlanmalıdır
Böylece kolay sindirilir
Izgara:
Izgara etlerdeki avantajlar, ızgara balıklar için de aynıdır
Izgarada balığın piştiği, silkeleyince kılçıklarından ayrılmasıyla anlaşılır
Balıklar ızgaraya konmadan üzerlerine zeytinyağı sürmelidir
Kızartma:
Bir tepsi içerisinde balık fırına sürülür
Yalnız tepsiye biraz beyaz şarap ve biraz da yağ tercihan ayçiçek veya zeytinyağı) konur
Tereyağ konulmamalıdır, zira sıcakta yanar
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul