![]() |
Bana Dokunma.. Bana da Dokunma.. Askere Dokun..
"ASKERLERE dokunulsun" diye yasa çıkartmaya uğraşanlar, nedense kendilerine asla dokunulmasını istemiyorlar.
Cumhurbaşkanı'na dokunamazsın. Başbakan'a dokunamazsın. Bakanlara dokunamazsın. Milletvekillerine dokunamazsın. Bitmedi.. İcra memuruna.. Köy muhtarına.. Hâkime.. Mahalle muhtarına.. Tarım ve Kredi Kooperatifleri görevlisine.. Tapu memuruna.. MİT mensubuna.. Dokunamazsın. Bitmedi.. RTÜK personeline, başkanına.. Savcıya.. Hemşireye.. Vakıflar Genel Müdürlüğü memuruna. Doktora.. Polise.. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı görevlisine.. Dokunamazsın. Bitmedi.. Köşk'teki memura.. Çocuk Esirgeme Kurumu çalışanına.. Belde belediye başkanına.. Belde belediye meclisi üyesine.. TMSF elemanına.. TBMM'deki memura.. Dokunamazsın. Bitmedi.. Üniversite öğretim üyesine.. Devlet Mahsulleri Ofisi personeline.. TBMM Genel Sekreteri'ne.. Belediye başkanına.. Belediye Meclisi üyesine.. İl Genel Meclisi üyesine.. İller Bankası çalışanına.. Dokunamazsın. Şimdi.. Bu kadar adama "görevleri sebebiyle işledikleri suçlardan dolayı" yasa gereği dokunamıyorken.. Dokunabilmen için üst makamlarından izin alman gerekiyorken.. Ancak üst makamlar izin verirse mahkeme önüne çıkartabiliyorken.. Vermezse elin-kolun bağlı bekliyorken.. Askere kayıtsız-şartsız dokunulsun isteniyor. İzin-mizin gerekmesin deniliyor. Bu hararetli isteğe gerekçe olarak da, "demokrasi" gösteriliyor. Vallahi bizimki nasıl bir demokrasi, anlayamadım gitti. Genelkurmay'a işliyor, muhtara işlemiyor. Millete işliyor, milletin vekiline işlemiyor. Böyle adil ve güzel bir sisteme dünyanın hiçbir yerinde rastlayamazsınız. Kıymetini bilin!.. OSMAN GENÇER |