![]() |
Kremalı Kiraz
KREMALI KİRAZ KREMALI KİRAZ Malzemesi: 300 gr. krema, 1 tutam tuz, 100 gr. şeker, 100 gr. krem şantiy, yarım limon kabuğu rendesi, 400 gr. vişne, 12 adet kedi dili bisküvisi, 30 gr. şam fıstık. Hazırlanışı: Kremayı, tuzu, krem şantiyi, 50 gr. şeker ve limon kabuğu rendesini bir kapta mikserle köpürünceye kadar çırpın. Kirazları yıkayın. Çekirdeklerini çıkartın . Bir kaba koyun. Kalın şekeri üzerine döküp 20 dakika kapağı kapalı olarak bekletin. Bisküvileri ortalarından ikiye bölün. 4 kabın dibine yerleştirin. Şekerlenmiş kirazları üzerlerine koyun. Suyunu da dağıtın. Kremalı karışımı da hepsinin üzerine koyduktan sonra şam fıstıkla garnitür yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.